На Одещині молодий ухилянт вдавав із себе багатодітного батька, аби перетнути кордон

На Одещині молодий ухилянт вдавав із себе багатодітного батька, аби перетнути кордон.

На Одещині молодий ухилянт вдавав із себе багатодітного батька, аби перетнути кордон. Фото: dpsu.gov.ua

Події
13 квiтня 18:40

На Одещині охоронці державного кордону затримали 22-річного мешканця Київщини, який вдавав з себе багатодітного батька, щоб незаконно перетнути кордон. Порушника виявили прикордонники Білгород-Дністровського загону на транзитній ділянці автодороги Одеса – Рені.

Про це повідомили у пресслужбі Державної прикордонної служби України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

До контрольного посту "Маяки" чоловік прибув разом зі своєю дружиною та дворічною донькою, але на перевірку документів надав три свідоцтва про народження дітей. На запитання, де ж інші два сини, чоловік повідомив, що одна дитина від першого шлюбу, а інший хлопчик, якому один рік, залишився з бабусею.

Підробне свідоцтво про народження дитини.Підробне свідоцтво про народження дитини. Фото: dpsu.gov.ua

Під час перевірки охоронці кордону з'ясували, що документи, які б мали гарантувати чоловіку виїзд за кордон в умовах воєнного стану на території Україні, він придбав за три тисячі доларів через інтернет. Навіть на власну дитину порушник надав недійсне свідоцтво.

Прикордонники направили повідомлення до Нацполіції про виявлення ознак злочину, передбаченого статтею 358 Кримінального кодексу України "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток та штампів". Фігуранту загрожує кримінальна відповідальність.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах