На трасі Київ – Одеса в ДТП загинули двоє людей

На трасі Київ – Одеса у ДТП загинули двоє людей.

На трасі Київ – Одеса у ДТП загинули двоє людей. Фото: od.npu.gov.ua

Події
15 квiтня 10:54

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП в Одеському районі 14 квітня, в якій загинуло двоє людей. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, приблизно о 16 годині на автодорозі сполученням Київ – Одеса недалеко від села Болгарка зіткнулися авто Toyota, яке рухалося в крайньому лівому ряду в напрямку Одеси, з автомобілем ВАЗ, коли останній, виїхавши з другорядної дороги, намагався здійснити розворот у бік Києва і не пропустив Toyota.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок зіткнення загинув водій та пасажирка "ВАЗ". Ще одну жінку з цього автомобіля каретою швидкої допомоги доправили до міської лікарні, де медики діагностували їй забій грудної клітки та закриту черепно-мозкову травму.

Керівник Toyota не постраждав. Його перевірили на наявність алкоголю в організмі – він був тверезий.

На місці події працювали слідчі. Вони внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною третьою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. У рамках виробництва поліцейські помістили транспортні засоби на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Слідство продовжується. Встановлюються повні обставини події.

На трасі Київ – Одеса у ДТП загинули двоє людей.На трасі Київ – Одеса у ДТП загинули двоє людей. Фото: od.npu.gov.ua
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах