Вдень Одеську область атакували ракетами: є поранений (оновлено)

Вдень в Одесі чули вибухи: що відомо зараз.

Вдень в Одесі чули вибухи: що відомо зараз. Фото із соцмереж

Події
19 квiтня 14:01

Вдень у п'ятницю, 19 квітня, в Одесі під час повітряної тривоги пролунали три вибухи. Російські терористи знову атакують Україну: під ударом південні та центральні регіони.

Так, о 13:46 повітряну тривогу оголосили через небезпеку застосування балістичної зброї з тимчасово окупованого Криму. Повітряні сили ЗСУ попередили про небезпеку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Перший вибух у місті прогримів орієнтовно о 13:49 19 квітня, другий о 13:50, третій о 14:09. Голова Одеської ОВ Олег Кіпер попросив мешканців Одеського району перебувати в укриттях до відбою.

Станом на 14:12 19 квітня влада не повідомляла про ймовірні наслідки ворожої атаки. За містом видніється дим.

Сили оборони півдня повідомили, що йде бойова робота та нагадали – цікаві кадри роботи ППО не повинні коштувати вам життя.

Оновлено о 16:17:

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що російські війська атакували Одещину ракетами, є пошкодження припортової інфраструктури. Зараз відомо про одного постраждалого. Чоловіка з осколковим пораненням госпіталізували.

Оновлено о 17:05:

Сили оборони Півдня повідомили, що вдень ворог атакував Одещину балістикою, намагаючись знищити промисловий потенціал регіону, російські окупаційні війська вдарили по припортовій інфраструктурі.

На жаль є возгоряння та постраждалі. Інформація уточнюється.

Оновлено о 18:16:

Під час позачергового засідання Ради Україна – НАТО Президент України Володимир Зеленський заявив, що РФ завдала удару по морському порту Південний.

"Такі міста, як Харків, Одеса, Суми, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Дніпро та інші, не мають надійного захисту від російських терористів. Поки я готувався до цієї розмови, вони (росіяни – прим. ред.) завдали удару по морському порту Південний. Декілька ракет влучили в портові споруди, не тільки українські, а й сінгапурські", – сказав глава держави.

Оновлено о 21:04:

У пресслужбі Міністерства відновлення України повідомили, що ракетний удар зруйнував ємності з агропродукцією, яка мала йти на експорт до краін Азії та Африки.

Ворог атакував два термінали в порту Південний, які спеціалізуються на перевалці агропродукціі. Один із терміналів належить всесвітньо відомій сінгапурській компанії "Дельта Вілмар", яка працює в Україні з 2004 року та володіє також кількома заводами з переробки агропродукції. Це понад 300 мільйонів доларів інвестицій та майже тисяча робочих місць.

Пожежа після обстрілу.Пожежа після обстрілу. Фото: t.me/miUkraune

Це вже 39-а атака Росіі по об‘єктах портової інфраструктури Одеській області. Окупанти пошкодили та частково знищили 215 об’єктів, 153 транспортних засобів, вісім цивільних суден. Постраждали 26 цивільних осіб.

Оновлено о 21:06:

Рятувальники показали, як працюють на місцях ворожих атак по Одещині.

  • Вдень Одеську область атакували ракетами: є поранений (оновлено) фото
  • Вдень Одеську область атакували ракетами: є поранений (оновлено) фото 1
  • Вдень Одеську область атакували ракетами: є поранений (оновлено) фото 2
  • Вдень Одеську область атакували ракетами: є поранений (оновлено) фото 3

Вдень Одеську область атакували ракетами: є поранений (оновлено) фото

Фото: facebook.com/DSNSODE

Нагадаємо, що вночі та вранці ворог атакував Одеську область ракетами та ударними дронами

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах