Одесит Сергій Гайдаржи, який втратив родину внаслідок обстрілу Одеси, зустрівся зі спікером Конгресу США

Одесит Сергій Гайдаржи, який втратив родину внаслідок обстрілу Одеси, зустрівся зі спікером Конгресу США.

Одесит Сергій Гайдаржи, який втратив родину внаслідок обстрілу Одеси, зустрівся зі спікером Конгресу США. Фото: facebook.com/iryna.gerashchenko

Події
21 квiтня 22:15

Одесит Сергій Гайдаржи, який втратив дружину та сина-немовля внаслідок дронового удару по Одесі 2 березня, зустрівся зі спікером Конгресу США Майком Джонсоном.

Про це в суботу, 20 квітня, повідомила народна депутатка Ірина Геращенко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Дуже правильний крок. З трагічною передісторією. Молодий одесит, який втратив дружину і маленького сина під час російських атак, потрапив на зустріч зі спікером Конгресу Джонсоном. Той вирізняється консерватизмом і набожністю", – написала нардепка.

Також Геращенко додала, кожен день зволікання зі зброєю проти зла стає посиленням цього ж зла та призводить до нових жертв, тому конгресмени повинні бачити і чути трагедії конкретних людей.

"Впевнена, що свідчення жертв російської агресії, священників, які розкажуть про зруйновані храми, батьків, що втратили дітей – саме та емоційно важка правда, яку ми маємо доносити світу", – підсумувала вона. 

Також про зустріч Сергія Гайдаржи з конгресменом написав у своєму Telegram-каналі міський голова Рівного Олександр Третяк.

"Ця зустріч стала переломною в рішенні спікера Конгресу поставити на голосування пакет підтримки України", – написав мер.

Спільним у Сергія Гайдаржи та Майка Джонсона є те, що вони обидва належать до євангельських християн.

Нагадаємо, через обстріл Одеси в ніч проти 2 березня уніс життя доньки пастора Анни Гайдаржи та її чотиримісячного сина Тимофія. Загалом унаслідок тієї дронової атаки загинули 12 людей, серед яких п'ятеро – діти.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах