В Одесі затримали молодиків, які підпалили автомобіль: один із паліїв неповнолітній

В Одесі затримали молодиків, які підпалили автомобіль: один із паліїв неповнолітній.

В Одесі затримали молодиків, які підпалили автомобіль: один із паліїв неповнолітній. Фото: od.npu.gov.ua

Події
27 квiтня 10:25

В Одесі правоохоронці затримали двох юнаків, які підпалили автомобіль місцевого мешканця. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Подія сталася кілька днів тому близько опівночі у дворі житлового будинку у Приморському районі Одеси. Молодший за віком правопорушник підпалив пляшку з легкозаймистою сумішшю та кинув її в лобове скло Mitsubishi Lancer. Його старший знайомий у цей час знаходився неподалік, спостерігаючи за обстановкою та фіксуючи подію на мобільний телефон. Коли ж автівку охопив вогонь, спільники втекли.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Вогнеборців, які загасили полум’я, викликали, побачивши займання, місцеві мешканці. Унаслідок пожежі ніхто не постраждав, але автомобіль вигорів майже вщент.

Порушниками виявилися молодики 16-ти та 20-ти років із Херсонщини. В Одесі один – гостював у бабусі, а другий – навчався і винаймав житло.

З місця події та в юнаків поліцейські вилучили пляшку й каністру з-під легкозаймистої суміші, мобільні телефони з інформацією, що підтверджує їхні протиправні дії, та інші речі, які мають значення у кримінальному провадженні.

Зловмисникам повідомили про підозру в умисному пошкодженні чужого майна, вчиненому шляхом підпалу (частина друга статті 194 Кримінального кодексу України).  За вчинене їм загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Суд обрав фігурантам запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Мотиви правопорушення та суму завданих збитків встановлюватимуть у ході слідства.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах