В Одесі продають частинами готель "Чорне море"

В Одесі продають частинами готель "Чорне море".

В Одесі продають частинами готель "Чорне море". Фото: black-sea-rishelievskaya-hotel-odessa.nochi.com.ua

Події
13 травня 12:01

В Одесі на вулиці Рішельєвській, 59 спробують продати готель "Чорне море", який належить екс-нардепу від "Партії регіонів" Леоніду Клімову. Про це стало відомо із даних системи Prozorro.

Аукціон із продажу готелю відбудеться 30 травня. Готель спробує продати частинами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За перший лот – нежитлові приміщення третього поверху готелю загальною площею 579,9 квадратних метрів хочуть отримати 20 мільйонів гривень.

За другий – торгово-допоміжну прибудову, що складається з чотирьох поверхів та техповерху загальною площею майже 3200 квадратних метрів сподіваються виручити 32 мільйони гривень.

Заявки на участь в аукціоні приймаються до 29 травня.

Зазначимо, що Леонід Климов був народним депутатом п'яти скликань. У період з 2010 до 2014 року він був позаштатним радником екс-президента Віктора Януковича, а з 2006 по 2014 рік – нардепом від "Партії регіонів". Після Революції гідності Климов почав втрачати вплив та активи. Зокрема, 2021 року Одеський апеляційний суд ухвалив рішення про стягнення з нього 309 мільйонів гривень на користь Нацбанку України для погашення боргу за кредитом, а після того, як чиновник відмовився виплатити цю суму, заарештував його спортивно-оздоровчий комплекс "Люстдорф".

"Чорне море" намагаються продати за борги Клімова перед вкладниками "Імексбанку" з 2017 року. Але покупців не знайшлося.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах