Поводилася агресивно: у поліції прокоментували побиття дівчини в Одесі

У поліції прокоментували побиття дівчини в Одесі.

У поліції прокоментували побиття дівчини в Одесі. Фото: instagram.com/kkto14jrelx2

Події
14 травня 12:59

Поліцейські розслідують кримінальне провадження, започатковане спеціалізованою прокуратурою у сфері оборони за фактом побиття одеситки нібито військовослужбовцям. Про це повідомляє Нацполіція Одеської області.

Подія кваліфікували як навмисне легке тілесне ушкодження. Матеріали в частині першій статті 125 Кримінального кодексу України передали поліції.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили публікацію про неправомірні дії щодо 19-річної мешканки Одеси з боку співробітників поліції та ТЦК та СП, зокрема, про її побиття військовим.

У ході перевірки даної інформації було встановлено, що 12 травня ввечері на спецлінію "102" надійшло повідомлення від таксиста про те, що на вулиці Гаванній четверо громадян напали на нього та застосували газовий балончик дратівливої дії. На виклик чоловіка виїхав екіпаж патрульної поліції. Компанія молодих людей, до якої входила дівчина та троє чоловіків, з місця події було запрошено до територіального підрозділу поліції. Як з'ясувалося, молоді люди напали на таксиста за те, що відмовив їм у поїздці, оскільки вони були з алкоголем та сп'янінням.

У райвідділі дівчина поводилася агресивно, кидалася в бійку до поліцейських, розбила шибки на контрольно-пропускному пункті, на вимоги поліцейських припинити протиправні дії не реагувала. Щодо неї було складено кілька протоколів за статтями 173 та 185 КУпАП, а також протокол про адмінзатримання.

Крім того, стосовно однієї молодої людини склали протокол щодо частини третьої статті 178 КУпАП.

Наступного дня до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Грецькій вночі дівчину побили працівники ТЦК та СП. За інформацією від органів здоров'я, їй викликана закрита черепно-мозкова травма та забій грудної клітки.

Сама потерпіла із заявою до правоохоронних органів не зверталася, на телефонні дзвінки дізнавача не відповідає і вдома не з'являється.

У рамках провадження, розпочатого за частиною першою статті 125 Кримінального кодексу України, проводяться слідчі дії.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах