П'яна одеситка у прямому ефірі поїла дворічну дитину пивом заради підписників

П'яна одеситка у прямому ефірі поїла дворічну дитину пивом заради підписників.

П'яна одеситка у прямому ефірі поїла дворічну дитину пивом заради підписників. Фото: od.npu.gov.ua

Події
17 травня 08:26

В Одесі рідна тітка поїла дворічну дитину пивом у прямому ефірі однієї із соціальних мереж заради піжписників. У той же час 23-річна дівчина лаялася і смикала дитину. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, ефір відбувся у четвер, 16 травня. Правоохоронці виявили відповідне відео та розшукали жінку, яка його транслювала.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також правоохоронці розшукали матір дівчинки. 26-річна жінка пояснила, що напередодні інциденту залишила у сестри доньку, бо у їхній квартирі продовжувався ремонт.

Обидві жінки перебували у стані алкогольного сп'яніння. Після завершення перевірки правоохоронці представлять правову оцінку діям родичів дівчинки.

Поліцейські повідомили про подію відповідним державним установам та складають необхідні акти про вилучення дитини, яку помістять до медичного закладу для огляду. До з'ясування всіх обставин дівчинкою займатиметься служба у справах дітей Одеської міської ради.

П'яна одеситка у прямому ефірі напувала дворічної дитини пивом заради передплатників.П'яна одеситка у прямому ефірі напувала дворічної дитини пивом заради передплатників. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах