В одеському ТЦК попросили одеситів бути чемними з військовими

В одеському ТЦК попросили одеситів бути чемними з військовими.

В одеському ТЦК попросили одеситів бути чемними з військовими. Фото: На фото скріншот відео

Події
17 травня 08:50

В одеському територіальному центрі комплектації та соцпідтримки (ТЦК) вдруге прокоментували сутичку з військовими у маршрутці №232, в якому проти чоловіка застосували сльозогінний газ та виштовхали його з транспорту. Вони закликали громадянських бути ввічливими під час спілкування з військовими. Про це повідомляє пресслужба відомства.

"У громадян є не лише права, а й обов'язки, один з яких – захищати Батьківщину. Також закликаємо цивільних осіб бути ввічливими при спілкуванні з військовослужбовцями, багато хто повернувся з фронту. Усі конфліктні ситуації можна вирішити спокійно, просто розмовляючи один з одним", – сказано у повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також у ТЦК зазначили, що керівництво постійно проводить інструктаж із військовослужбовцями, переведеними з бойових військових частин до районних ТЦК та СП щодо правил спілкування з цивільними.

Нагадаємо, що раніше в Одеському обласному ТЦК та СП спочатку повідомили, що за відеозаписом неможливо встановити причину конфлікту. Там зазначили, що уточнюються обставини та учасники ситуації, розпочато службову перевірку.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах