Одеса приймає евакуйованих жителів із Донецької області

Одеса приймає евакуйованих жителів із Донецької області.

Одеса приймає евакуйованих жителів із Донецької області. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
17 травня 11:42

Одеса приймає евакуйованих мешканців із Мирнограду Донецької області, їх розмістили в одеському Центрі соціально-психологічної допомоги для внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від збройного конфлікту. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Серед евакуйованих 32 мешканці Мирнограду, з них – 15 дітей. У Центрі для внутрішньопереміщених осіб, де розміщені сім'ї є дитяча ігрова кімната та соціально-освітній простір, відкрито "банк одягу".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тут внутрішні переселенці отримають соціально-психологічну допомогу та соціальні послуги згідно з державними стандартами від фахівців Центру соціальних служб Одеської міської ради.

З евакуацією сімей допомогли фахівці ICF GLORIA та організація Be an Angel e. V. Координувала процес переїзду пані Ганна Дуплінська.

Одеса приймає евакуйованих жителів із Донецької області.Одеса приймає евакуйованих жителів із Донецької області. Фото: t.me/odesacityofficial

Нагадаємо, що Одеса прийме евакуйованих людей із прифронтових районів Харківської області. Про яку кількість людей мова йде – керівники міст домовляться пізніше.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах