Уранці окупанти вдарили по Одеській області балістикою, а вночі проводили розвідку: подробиці (оновлено)

Уранці окупанти вдарили по Одеській області балістикою, а вночі проводили розвідку: подробиці.

Уранці окупанти вдарили по Одеській області балістикою, а вночі проводили розвідку: подробиці. Фото ілюстративне: istockphoto.com

Події
18 травня 12:15

Уночі в суботу, 18 травня, протиповітряна оборона півдня України знищила в Одеській області розвідувальний БпЛА "Орлан-10".

Про це повідомили у пресслужбі Сил оборони півдня України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Ще один ворожий дрон, ударний БпЛА типу Shahed-136/131 збили в Миколаївській області.

Продовжив ворог атакувати Одеську область і вранці. Близько 6:00 російські окупанти знову завдали удару по Одещині балістичною ракетою (ймовірно, "Іскандер-М").

"Не нехтуйте власною безпекою, будьте пильними і свідомими. За сигналом повітряної тривоги дійте чітко та оперативно", – закликають громадян військові.

ОНОВЛЕНО: У пресслужбі Сил оборони півдня України уточнили, що внаслідок влучання виникла пожежа, яку оперативно ліквідували. Люди не постраждали. 

Зазначимо, що повітряна тривога в Одесі й Одеській області вранці 18 травня тривала з 05:40 до 06:33. Близько 06:08 в місті було чутно вибух.

Нагадаємо, протягом дня 17 травня росіяни випустили по Одеській області шість ракет: три балістичні (імовірно, "Іскандер-М") та три керовані авіаційні (вочевидь, Х-59 або Х-69). Усі ракети, випущені з тактичної авіації, вдалося збити нашим силам протиповітряної оборони. На жаль, не обійшлося без влучень. Унаслідок удару балістикою є руйнування цивільної інфраструктури в Одеському районі. Одна людина загинула, а ще вісім – отримали поранення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах