Над Одесою збили ворожий БпЛА: Труханов показав фото знищеного дрона

Над Одесою збили ворожий БпЛА: Труханов показав фото знищеного дрона.

Над Одесою збили ворожий БпЛА: Труханов показав фото знищеного дрона. Фото: t.me/truonline

Події
19 травня 10:00

У неділю, 19 травня, над Одесою сили ППО знищили ворожий дрон. Про це повідомив міський голова Одеси Геннадій Труханов. Також він опублікував фото безпілотника, який вдалося ліквідувати нашим військовим.

За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Геннадій Труханов на місці падіння знищеного БпЛА.Геннадій Труханов на місці падіння знищеного БпЛА. Фото: t.me/truonline

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У пресслужбі Повітряних Сил ЗС України зазначили, що вночі 19 травня російські окупанти атакували Україну 37 ударними безпілотниками типу Shahed-131/136. Ворог випустив дрони з районів Приморсько-Ахтарськ та Курськ (РФ).

Участь у відбитті повітряного нападу противника брали зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України та підрозділи радіоелектронної боротьби.

У результаті протиповітряного бою всі 37 "Шахедів" збили в Київській, Одеській, Миколаївській, Сумській, Вінницькій, Житомирській, Черкаській та Херсонській областях.

Нагадаємо, уранці 18 травня росіяни атакували Одеську область балістичною ракетою. Унаслідок цього обстрілу спалахнула пожежа, однак її оперативно ліквідували рятувальники. Обійшлося без загиблих і постраждалих.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах