Ексмеру Одеси Олексію Костусєву повідомили підозру в отриманні хабара

Ексмеру Одеси Олексію Костусєву повідомили підозру в отриманні хабара.

Ексмеру Одеси Олексію Костусєву повідомили підозру в отриманні хабара. Фото: facebook.com/Aleksey.Kostusev

Події
20 травня 15:30

Ексмер Одеси Олексій Костусєв, а також бізнесмени Борис Кауфман та Олександр Грановський (Борухович) отримали нові підозри у справі присвоєння комунального підприємства "Міжнародний аеропорт Одеса". Про це повідомляє САП.

Так, за версією САП, Костусєв отримав хабар у вигляді двоповерхового пентхауса у центрі Одеси площею 700 квадратних метрів та вартістю близько 16 мільйонів гривень. Він розташований у ЖК Арк Палас.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Костусєв отримав підозру в частині п'ятій статті 191, в частині першій статті 366, в частині четвертій статті 368 КК. Кауфман і Грановський – у частині третій статті 27, у частині п'ятій статті 191, в частині другій статті 27, в частині третій статті 209, в частині другій статті 27, в частині третій статті 209, в частині четвертій статті 369 КК.

У цій справі ексвіцемір Олександр Орловський уже визнав свою провину та пішов на угоду зі слідством. Тому він і одержав умовний термін.

Нагадаємо, що за даними слідства, у 2011 році група осіб, до якої входили колишній Одеський міський голова, його заступник, керівник одного з товариств з обмеженою відповідальністю та два бізнесмени, розробили та реалізували злочинну схему, внаслідок якої аеропорт "Одеса" перейшов із власності територіального суспільства на загальну власність міста та так званих приватних інвесторів.

Особи, які отримали контроль над аеропортом роками, надавали дохід від його діяльності. Для запобігання повернення аеропорту у власність міста все його майно змусили до банку для отримання кредиту, що не погашається.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах