Вночі над Одеською областю знову збивали "шахеди" (оновлено)

Вночі над Одеською областю знову збивали "шахеди".

Вночі над Одеською областю знову збивали "шахеди". Фото ілюстративне: rbc.ua

Події
22 травня 08:33

У ніч проти середи, 22 травня, противник атакував Україну 24 ударними БпЛА типу Shahed-131/136, у тому числі й Одеську область. Тривога у нашому регіоні звучала з 01:28 до 05:48.

Як повідомляє Повітряне командування "Південь", пуски здійснювалися з районів Приморсько-Ахтарська, Курська (РФ) та з території тимчасово окупованого Криму.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок протиповітряного бою Силам оборони України вдалося збити всі 24 «шахеди!» Чергову нічну атаку окупантів відбивали мобільні вогневі групи Сил оборони України, підрозділи радіоелектронної боротьби, зенітні ракетні підрозділи та винищувальна авіація Повітряних Сил.

Повітряне командування також повідомляє, що ударні БПЛА знищували в межах Миколаївської, Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Сумської та Одеської областей. Скільки саме знищили у нашому регіоні наразі не повідомили.

Оновлено:

Повітряне командування "Південь" повідомило, що вночі 22 травня протиповітряною обороною на Одещині було знищено два ударних БпЛА Shahed-136/131.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах