У лікарні померла чотирирічна дівчинка, яка постраждала під час обстрілу Одеси

У лікарні померла чотирирічна дівчинка, яка постраждала під час обстрілу Одеси.

У лікарні померла чотирирічна дівчинка, яка постраждала під час обстрілу Одеси. Фото: instagram.com/nadiusha.novikova

Події
23 травня 21:35

У четвер, 23 травня, у лікарні померла маленька Злата, яка постраждала внаслідок ворожого обстрілу Одеси 29 квітня.

Про це повідомив міський голова Одеси Геннадій Труханов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Дівчинці було лише чотири з половиною роки. Медики робили все можливе, аби врятувати дитині життя, але, на жаль, це не вдалося.

"Уся Одеса молилася за неї, але травми були дуже тяжкими. Мої найщиріші співчуття батькам та родині маленької Злати. Росія – країна-терорист", – написав мер Одеси.

Також про те, що кількість жертв російського удару по Одесі 29 квітня зросла до восьми людей, повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер. Він зазначив, що уламок російської ракети влучив чотирирічній Златі в серце.

"Наші медики боролися до останнього... Висловлюю щирі співчуття родині. Немає нічого страшнішого за смерть дитини", – написав очільник ОВА.

Нагадаємо, 29 квітня російські окупанти вкотре завдали удару по цивільній інфраструктурі Одеси. Від влучення ворожої ракети спалахнула пожежа в палаці Одеської юридичної академії, який також відомий під назвою "замок Гаррі Поттера" та "замок Ківалова". Під час атаки отримав осколкове поранення правого стегна президент Одеської національної юридичної академії – екснардеп Сергій Ківалов. Обстріл уніс життя проректора Міжнародного гуманітарного університету Бориса Васильєва та відомого ветеринара Маліка Ісламова. Загалом в результаті цього удару вісім людей загинули, а ще понад три десятки – зазнали поранень. Чотирирічна дівчинка Злата після обстрілу перенесла операцію та декілька тижнів перебувала в комі.

Вічна пам'ять маленькій та щирі співчуття близьким!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах