Плив на надувному матраці із зображенням спайдермена: в Одеській області затримали ухилянта

Плив на надувному матраці із зображенням спайдермена: в Одеській області затримали ухилянта.

Плив на надувному матраці із зображенням спайдермена: в Одеській області затримали ухилянта. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Події
26 травня 14:10

В Одеській області затримали 28-річного призовника, який намагався незаконно перетнути державний кордон через річки Турунчук та Дністер.

Про це в суботу, 25 травня, повідомили в пресслужбі Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Порушника виявили прикордонники Білгород-Дністровського загону. З'ясувалося, що туристичний маршрут хлопець розробив самостійно, користуючись онлайн-картою. Для подолання водної перешкоди нелегальний мандрівник придбав дитячий матрац із зображенням людини-павука, ласти та зібрав невеличкий рюкзак. "Плавця" затримав прикордонний наряд, який патрулював ділянку кордону на катері.

За спробу незаконного перетинання державного кордону на одесита склали протокол про правопорушення за статтею 204-1 ("Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України") Кодексу України про адміністративні порушення. За вчинене військовозобов'язаному загрожує штраф від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб, із конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення. Справу скерували до суду.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах