Увечері Одесу знову атакували ракетою: що відомо (оновлено)

Увечері Одесу знову атакували ракетою: що відомо.

Увечері Одесу знову атакували ракетою: що відомо. Фото ілюстративне: armyinform.com.ua

Події
30 травня 08:20

Увечері в середу, 29 травня, в Одесі чули сильний вибух. Повідомлялося про загрозу застосування балістичного озброєння. Про це повідомляли повітряні сили ЗСУ.

Так, о 22:26 військові попередили про ракету у напрямку Одеси. За кілька хвилин пролунав вибух. Спочатку повідомлялося про пуск ракети на Біляївку та Затоку. Пізніше бути обережними закликали мешканців Одеси та Чорноморська, з боку якого й пролунав вибух.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також повідомлялося про фіксацію ще однієї мети, але повторних вибухів не було.

За інформацією Повітряних Сил, у ніч на 30 травня 2024 року російські окупанти завдали ракетно-авіаційного удару по військових об'єктах та критичній інфраструктурі України із застосуванням восьми зенітних керованих ракет С-300/С-400 по Харківщині, 11 крилатих ракет Х-101/Х. - 555 із літаків стратегічної авіації Ту-95 ТЗ (район пусків Саратовська область – РФ) та 32 ударних БпЛА типу Shahed-131/136 з Приморсько-Охтарської – РФ та мису Чауда (Крим).

Збито сім крилатих ракет Х-101/Х-555 та 32 ударних БпЛА Shahed-131/136 у межах Хмельницької, Дніпропетровської, Черкаської, Кіровоградської, Запорізької, Одеської, Херсонської, Київської та Вінницької областей.

Оновлено об 11:11:

Як повідомляє Служба зв’язків з громадськістю повітряного командування "Південь", в ніч на 30 травня протиповітряною обороною півдня України збито три ударних БпЛА Shahed-136/131: по одному в Одеській, Херсонській та Дніпропетровській областях. 

Увечері 29 травня атакував з Криму прибережну зону Одещини балістичною ракетою (ймовірно "Іскандер-М").

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах