26-річний одесит зберігав дитячу порнографію: що йому загрожує

26-річний одесит зберігав дитячу порнографію: що йому загрожує.

26-річний одесит зберігав дитячу порнографію: що йому загрожує. Фото: orda.kz

Події
31 травня 11:01

26-річний одесит попався на придбанні та зберіганні дитячої порнографії у своєму ноутбуці. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, володіючи інформацією про можливу причетність одесита до використання забороненого контенту, поліцейські провели за місцем проживання фігуранта санкціонований обшук, під час якого вилучили ноутбук із відповідними файлами. За результатами експертного дослідження в галузі захисту суспільної моралі, вони належать до творів порнографічного характеру та містять дитячу порнографію.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Громадянин зізнався, що завантажував їх з Інтернету та зберігав для задоволення власних сексуальних потреб.

"Зібравши достатньо доказів, ми повідомили фігуранту про підозру в частині першій статті 301-1 Кримінального кодексу України, а саме у умисному придбанні та зберіганні дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження. Таке правопорушення карається пробаційним наглядом на строк до п'яти років або обмеженням волі на той ж термін, або позбавленням волі на строк від двох до шести років", – розповів старший слідчий територіального підрозділу поліції Ілля Пудлінський.

Слідство продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах