Уночі над Одеською областю та ще сімома регіонами України знищили 24 ударних БпЛА (оновлено)

Уночі над Одеською областю та ще сімома регіонами України знищили 24 ударних БпЛА.

Уночі над Одеською областю та ще сімома регіонами України знищили 24 ударних БпЛА. Фото ілюстративне: ОК "Північ"

Події
02 червня 09:15

У ніч проти 2 червня російські окупанти атакували Україну 25 ударними БпЛА типу Shahed-131/136. Ворог випустив безпілотники з мису Чауда (Крим), районів Єйськ і Приморсько-Ахтарськ (РФ).

Про це повідомили у пресслужбі Повітряних Сил ЗС України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Участь у відбитті ворожого удару брали винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил та мобільні вогневі групи Сил оборони. Також залучали засоби радіоелектронної боротьби.

Упродовж ночі захисники неба збили 24 "Шахеди'. Дрони знищили в межах Одеської, Миколаївської, Херсонської, Київської, Хмельницької, Дніпропетровської, Кіровоградської та Вінницької областей.

ОНОВЛЕНО: У пресслужбі Повітряних Сил ЗС України додали, що 25-й "Шахед" також збили. Його ліквідували в межах Вінницької області.

ОНОВЛЕНО: У пресслужбі Повітряного командування "Південь" уточнили, що в південних областях цієї ночі знищили 16 "Шахедів": 11 в Миколаївській області та п'ять в Одеській області. Також минулої доби збили безпілотник Supercam і ворожий дрон невставновленого типу в Херсонській області та БпЛА "Ланцет" у Миколаївській області.

Нагадаємо, уночі в суботу, 1 червня, над Одеською областю ліквідували два ударні безпілотники типу Shahed-131/136. А ввечері 31 травня окупанти завдали удару балістикою, імовірно, з касетним боєприпасом, по припортовій інфраструктурі Одеси.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах