Зі штормовим попередженням і грозою: яка погода буде в Одесі цими вихідними

Зі штормовим попередженням і грозою: яка погода буде в Одесі цими вихідними.

Зі штормовим попередженням і грозою: яка погода буде в Одесі цими вихідними. Фото ілюстративне: kr.dsns.gov.ua

Події
07 червня 15:50

На суботу, 8 червня, в Одесі оголосили штормове попередження. Очікується гроза, під час якої шквал сягне 15–20 метрів за секунду.

Про це повідомили в Гідрометцентрі Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У зв'язку з погіршенням погодних умов одеська мерія звертається до одеситів і гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки. Особливо це стосується літніх осіб, дітей і вагітних жінок. Громадян просять не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами, бо внаслідок сильного поривчастого вітру та дощу можливе падіння гілок і кабелів.

Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока ймовірність зриву морських мін з якорів, прибиття їх до берега, а також дрейфування вздовж узбережжя. Одеситам і гостям регіону нагадують, що небезпека знаходження в пляжній зоні є надто високою. Цілком імовірним є неконтрольований підрив міни, особливо в штормову погоду. У разі виявлення морських мін або предметів, схожих на них, у жодному разі їх не можна чіпати. Необхідно невідкладно повідомляти за номером "102".

Погода 8 червня

В Одесі мінлива хмарність. Уночі без істотних опадів, удень короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-західний дутиме зі швидкістю 5–10 метрів за секунду, а вдень під час грози очікується шквал 15–20 метрів за секунду. Температура вночі +19–21 °С, вдень +26–28 °С. Температура морської води +22–23 °С.

В Одеській області мінлива хмарність. Короткочасний дощ, удень місцями значний дощ, град. Очікується гроза. Швидкість південно-західного вітру становитиме 5–10 метрів за секунду, а вдень під час грози буде шквал 15–20 метрів за секунду. Температура вночі +16–21 °С, а вдень +26–31 °С. На автошляхах області видимість добра.

Погода 9 червня

Мінлива хмарність. Удень місцями короткочасний дощ, гроза. Південний вітер дутиме зі швидкістю 5–10 метрів за секунду. Температура вночі +15–20 °С, удень +25–30 °С, але місцями буде й спека до +33 °С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах