В Одеській області у ставку загинув 10-річний хлопчик

В Одеській області у ставку загинув 10-річний хлопчик.

В Одеській області у ставку загинув 10-річний хлопчик. Фото: od.npu.gov.ua

Події
08 червня 13:25

Увечері в п'ятницю, 7 червня, на водоймі в Роздільнянському районі Одеської області загинув десятирічний хлопчик.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Про трагедію правоохоронцям розповіла очевидиця. За попередньою інформацією, хлопчик із татом пішов на місцевий ставок. Поки син купався, батько, який знаходився на березі, відволікся та випустив малого з поля зору. Збагнувши, що дитина зникла, чоловік разом з односельчанами, що були поряд, кинулися його шукати. Через деякий час непритомного хлопчика дістали з води. Врятувати дитину, на жаль, не вдалося.

Ставок, в якому загинув 10-річний хлопчик.Ставок, в якому загинув 10-річний хлопчик. Фото: od.npu.gov.ua

Окрім загиблого хлопчика, в родині шестеро малолітніх дітей. У поле зору правоохоронців сім’я не потрапляла і за місцем мешкання характеризується позитивно.

Слідчі внесли відомості про цю подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України ("Умисне вбивство") з позначкою "нещасний випадок".

Тіло дитини направлять на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Наразі триває слідство. Правоохоронці встановлюють повні обставини трагічної події.

Нагадаємо, у другій половині травня в Одеській області загинув семирічний хлопчик. Дитина послизнулася на плитах дамби, впала у воду та потонула.

Також ми повідомляли про те, що 7 червня в Одесі загинув 13-річний підліток. На хлопчика впала верхня частина фонтана в якому він грався разом із другом. Другий хлопчик зазнав травмувань. Його госпіталізували.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах