В Одесі біля "Двох Стовпів" легковик збив дівчинку-підлітка: що з дитиною

В Одесі біля "Двох Стовпів" легковик збив дівчинку-підлітка: що з дитиною.

В Одесі біля "Двох Стовпів" легковик збив дівчинку-підлітка: що з дитиною. Фото: od.npu.gov.ua

Події
09 червня 17:20

У неділю, 9 червня, близько 11:00 в Одесі на вулиці Ангарській, що біля "Двох стовпів", сталася аварія, внаслідок якої постраждала неповнолітня дівчинка-підліток.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Попередньо слідчі встановили, що 27-річний водій автомобіля Citroen наїхав на 14-річну дівчинку, коли та перетинала дорогу нерегульованим пішохідним переходом. Дитина отримала тілесні ушкодження: за попередніми даними, розрив селезінки та перелом щелепи. Її госпіталізували до лікарні.

На місці працюють поліцейські. Водія перевірять на стан спʼяніння. Після встановлення всіх обставин події, їй буде надана правова кваліфікація.

Нагадаємо, за останні дні в Одесі й області сталися кілька нещасних випадків із дітьми. 7 червня в Одесі загинув 13-річний підліток. На хлопчика впала верхня частина фонтана в якому він грався разом із другом. Другий хлопчик зазнав травмувань. Його госпіталізували. Ще одна трагедія сталася 7 червня в Роздільнянському районі Одеської області. Там у ставку потонув 10-річний хлопчик.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах