ДТП під Одесою біля Riviera: серед постраждалих співробітниці ТРЦ

ДТП під Одесою біля Riviera: серед постраждалих співробітниці ТРЦ.

ДТП під Одесою біля Riviera: серед постраждалих співробітниці ТРЦ. Фото: od.npu.gov.ua

Події
10 червня 09:45

Увечері в неділю, 9 червня, близько 19:00 в селі Фонтанка Одеського району сталася ДТП, унаслідок якої постраждали четверо людей.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередньою інформацією правоохоронців, 34-річний водій легковика BMW, тікаючи від патрульних, на одному з перехресть зіштовхнувся з автівкою Ford, після чого наїхав на трьох жінок, які в цей час переходили дорогу пішохідним переходом.

ДТП під Одесою біля Riviera: серед постраждалих співробітниці ТРЦ.ДТП під Одесою біля Riviera: серед постраждалих співробітниці ТРЦ. Фото: od.npu.gov.ua

Унаслідок ДТП постраждали пішоходи та водій BMW. Їх із різними тілесними ушкодженнями доправили до лікарні. Життю потерпілих нічого не загрожує. Після огляду лікарів двоє жінок від госпіталізації відмовилися. Водій Ford не постраждав.

ДТП під Одесою біля Riviera: серед постраждалих співробітниці ТРЦ.ДТП під Одесою біля Riviera: серед постраждалих співробітниці ТРЦ. Фото: od.npu.gov.ua

В адміністрації ТРЦ Riviera, біля якого сталася аварія, зазначили, що постраждали співробітниці LC Waikiki: двоє отримали травми середньої тяжкості, третя у важкому стані.

У керманича BMW відчувався запах алкоголю з ротової порожнини. У нього відібрали біологічні зразки для встановлення стану сп’яніння. Наразі він перебуває в лікарні.

Слідчі встановили, що чоловік не мав права керувати автомобілем відповідної категорії. За керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом (частина друга статті 126 Кримінального кодексу України) він вже притягувався до відповідальності. Крім того, раніше його притягували до адміністративної відповідальності за нетверезе водіння (частина перша статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом та крадіжку (частина друга статті 289 та частина третя статті 185 Кримінального кодексу України).

На місці автопригоди працювали слідчі. Правову кваліфікацію події нададуть після встановлення всіх обставин.

Нагадаємо, уранці 9 червня біля "Двох Стовпів" легковик збив 14-річну дівчинку. Неповнолітню госпіталізували. За попередньою інформацією, у неї розрив селезінки та перелом щелепи.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах