На трасі Одеса – Київ виявили тіло жінки: що відомо

Поліцейські.

Поліцейські. Фото ілюстративне: Getty Images

Події
15 червня 16:55

Удень в четвер, 13 червня, на 425 кілометрі траси Київ – Одеса біля відстійника для фур виявили небіжчицю. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Для встановлення причини смерті тіло направили на судово-медичну експертизу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Слідчі внесли відомості про цю події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом умисного вбивства (частина перша статті 115) Кримінального кодексу України та розпочали досудове розслідування. Наразі триває слідство.

Нагадаємо, уночі 10 червня в одному із сіл Любашівської ОТГ 17-річний хлопець убив 15-річного підлітка. Причиною вбивства стало те, що злочинець хотів закурити, а в жертви цигарок не знайшлося. Також порушник поранив ще одного 15-річного хлопця, який був у компанії із загиблим. За вчинене зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Також нещодавно в Подільському районі Одеської області затримали чоловіка, який вивіз свого односельчанина на безлюдну територію, а потім до смерті побив. За словами фігуранта, причиною такого вчинку стало те, що потерпілий начебто завдав тілесних ушкоджень його неповнолітній падчерці.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах