Знову гроза: в Одесі на неділю оголосили штормове попередження

Гроза.

Гроза. Фотограф: Юрій Бершадський

Події
15 червня 18:10

На неділю, 16 червня, в Одесі оголосили штормове попередження. Уранці та вдень очікується гроза.

Про це повідомили в Гідрометцентрі Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока ймовірність зриву морських мін з якорів, а також їх прибиття до берега та дрейфування вздовж узбережжя. Одеська міська рада нагадує одеситам й гостям міста, що небезпека знаходження у пляжній зоні є надто високою. Цілком імовірним є неконтрольований підрив міни, особливо у штормову погоду. У разі виявлення морської мін або предметів, схожих на них, у жодному разі не можна їх чіпати. Необхідно невідкладно повідомляти за номером "102".

Яка погода буде в Одесі 16 червня

Очікується мінлива хмарність, короткочасний дощ, а вдень гроза. Північно-західний вітер дутиме зі швидкістю 9–14 метрів за секунду. Уночі температура буде +18–20 °С, а вдень +23–25 °С. Температура морської води +21–22 °С.

Яка погода буде 16 червня в Одеській області

Мінлива хмарність. Місцями пройде короткочасний дощ та буде гроза. Швидкість північно-західного вітру становитиме 9–14 метрів за секунду. Уночі стовпчики термометрів опустяться до +15–20 °С, а вдень потеплішає до +23–28 °С. Видимість на автошляхах області під час дощу буде від одного до двох кілометрів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах