В Одесі під колесами легковика загинув дев'ятирічний хлопчик

В Одесі під колесами легковика загинув дев'ятирічний хлопчик.

В Одесі під колесами легковика загинув дев'ятирічний хлопчик. Фото: od.npu.gov.ua

Події
23 червня 14:15

Удень у неділю, 23 червня, на вулиці Михайла Грушевського в Одесі в аварії загинув малолітній хлопчик. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією правоохоронців, 35-річний водій легкового автомобіля Toyota наїхав на хлопчика, коли той перетинав дорогу в невстановленому для цього місці.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Від отриманих травм дитина померла до приїзду медиків. На місці працюють слідчі, ювенальні поліцейські та патрульні. Водія перевірять на стан сп'яніння. Після встановлення всіх обставин трагічної події визначать її правову кваліфікацію.

Нагадаємо, удень 22 червня в центрі Одеси Mercedes збив 50-річну жінку. Зараз постраждала в лікарні. Вона зазнала численних тілесних ушкоджень.

Також нещодавно в Одесі під колеса вантажівки потрапив дев'ятирічний хлопчик, який їхав по дорозі на велосипеді. Потерпілу дитину госпіталізували.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах