В Одесі чоловік убив свого товариша та хотів симітувати самогубство: його перевірили на поліграфі

В Одесі чоловік убив свого товариша та хотів симітувати самогубство.

В Одесі чоловік убив свого товариша та хотів симітувати самогубство. Фото: od.npu.gov.ua

Події
25 червня 10:58

В Одесі поліцейські викрили 29-річного чоловіка у вбивстві товариша. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції на Одещині.

Зловмисник повідомив, що 24-річний друг застрелився на його очах. Але, як встановили слідчі під час досудового розслідування, "свідок" безпосередньо причетний до загибелі молодика.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інформація про те, що сталося в багатоповерхівці одного з районів міста, надійшла на спецлінію "102" кілька днів тому. Виїхавши за вказаною адресою, поліцейські виявили тіло городянина з вогнепальним пораненням голови та зареєстрованим на його ім'я вогнепальним пістолетом у руці, спорядженим патронами, а поряд стріляну гільзу. За свідченням гостя загиблого, який був поруч із ним: він став свідком того, як його товариш наклав на себе руки.

Розпочавши розслідування, слідчі територіального підрозділу поліції направили на експертні дослідження тіло померлого, зброю та інші речові докази, виявлені за місцем проживання загиблого. З останнім провели психофізіологічне дослідження поліграфолог-криміналіст з використанням поліграфа. Аналіз результатів тестування показав, що надані чоловіком свідчення недостовірні, і він причетний до загибелі товариша.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вбивстві, здійсненому з необережності. Цей злочин карається обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий термін.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Слідство продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах