Японія поставить до Одеси потужні для виробництва електроенергії

Японія поставить до Одеси потужні газові генератори для електроенергії.

Японія поставить до Одеси потужні газові генератори для електроенергії. Фото: mascus.com.ua

Події
26 червня 08:27

З Японії поставлять до Одеси потужні газові генератори для електроенергії. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Так, муніципалітет Одеси спільно з урядом Японії та ПРООН реалізує проект будівництва об'єктів власної генерації на базі газопоршневих машин загальною потужністю близько 30 МВт.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Комунальне підприємство "Теплопостачання міста Одеси" вже проводить оформлення земельних ділянок загальною площею 3,3 га, де планується будівництво електростанцій.

Міжнародні партнери надають Одесі обладнання – когенераційні машини, які, за словами новопризначеної в.о. о. заступників Одеського міського голови Ганни Позднякової мають поставити в листопаді цього року. Всі інші витрати на землеустрій, встановлення та підключення обладнання та підведення мереж лягають на місто. Частина з них – 30 мільйонів гривень – планує профінансувати безпосередньо комунальне підприємство в рамках Інвестиційної програми, проект якої внесено на розгляд чергової сесії, яка відбудеться 26 червня.

"Перед нами стоїть колосальне завдання щодо створення власної генерації всередині міста для стійкого тепло-, водо- та енергопостачання. І ми вже рухаємося цим шляхом", – зазначив мер Одеси Геннадій Труханов.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах