Отримай відповідь: що за попіл літає Одесою вже другий день

Отримай відповідь: що за попіл літає Одесою вже другий день.

Отримай відповідь: що за попіл літає Одесою вже другий день. Фото: t.me/odessapublic1

Події
27 червня 09:35

26 та 27 червня одесити спостерігають містом попіл, який прилітає з неба. Його, зокрема, спостерігали жителі центру Одеси. Як виявилося, вся справа у пожежі, що виникла в Хаджибеївському районі.

Так, ще вчора біля Хаджибеївської дамби підгорів очерет. Він так сильно палав, що попіл та дим із місця пожежі спостерігають і сьогодні. Про це розповіли мешканці селища Котовського.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що офіційної інформації від ДСНС щодо цієї пожежі поки що немає. Подробиці з'ясовуються.

Отримай відповідь: що за попіл літає Одесою вже другий день.Отримай відповідь: що за попіл літає Одесою вже другий день. Фото: t.me/odessapublic1

Нагадаємо, що в середу, 12 червня, у Київському районі Одеси, на проспекті Академіка Глушка, сталася пожежа, внаслідок якої постраждав чоловік. Повідомлення про спалах надійшло до Служби порятунку о 18:15. На місці рятувальники виявили, що в квартирі спалахнув матрац. О 18:27 полум'я повністю загасили. На місці пожежі врятували постраждалого господаря, 1977 року народження. Чоловіка у стані середньої тяжкості госпіталізували до медичного закладу. Причиною пожежі стала необережність під час куріння.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах