У центрі Одеси в ДТП постраждали четверо людей, серед яких – дві дитини

У центрі Одеси в ДТП постраждали чотири особи, серед яких – дві дитини.

У центрі Одеси в ДТП постраждали чотири особи, серед яких – дві дитини. Фото: od.npu.gov.ua

Події
27 червня 10:25

26 червня близько 22 години на перетині вулиць Велика Арнаутська та Європейська в Одесі в ДТП постраждали чотири особи, серед яких – дві дитини. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Попередньо встановили, що 40-річний водій легкового автомобіля Dodge, наближаючись до перехрестя, на якому через відсутність електроенергії не працював світлофор, не відразу помітив пішоходів, які перетинали дорогу "зеброю", і щоб уникнути наїзду на людей повернув убік і в'їхав у стовп.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В результаті постраждали чотири пасажири чоловіка: дві жінки 39-ти та 36-ти років та двоє 11-річних хлопчиків. Їх доправили до лікарні з різними тілесними ушкодженнями.

Сам водій дивом не постраждав. Його перевірять на стан сп'яніння. Поліцейські встановлюють повні обставини.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості щодо першої статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому до середньої тяжкості тілесне ушкодження. У рамках виробництва автомобіль помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Триває слідство.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах