Забудовник Ківан виграв суд проти мера Одеси за позовом про захист честі та гідності

Забудовник Ківан виграв суд проти мера Одеси за позовом про захист честі та гідності.

Забудовник Ківан виграв суд проти мера Одеси за позовом про захист честі та гідності. Фото: france24.com

Події
27 червня 16:57

Суд Одеси задовольнив позов власника компанії KADORR Аднана Ківана до мера Одеси Геннадія Труханова у справі про захист честі та гідності. Тепер Труханов має вибачитись перед відомим забудовником. Про це йдеться у рішенні Київського районного суду Одеси.

Так, справу відкрили ще 2022 року. Тоді Труханов звинуватив Ківана у спробі монополізувати одеський ринок будівництва та засудив подарунок у вигляді пентхауса екс-губернатору Михайлу Саакашвілі. Ківан вимагав визнати цю інформацію недостовірною і такою, що ганьбить його честь, гідність і ділову репутацію.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"В Одесі йде постійна боротьба. Один із тих, хто хотів монополізувати ринок будівництва – Аднан Ківан, він завжди за це боровся. Ви бачите це за написом KADORR: замість 15 тисяч квадратних метрів збудовано 45 тисяч квадратних метрів, і Саакашвілі підписав документи про виділення цієї ділянки, будучи губернатором Одеської області. Після цього, як тільки збудували будинок, у пентхаусі він відзначив своє новосілля і показав це на всю країну", – заявляв Геннадій Труханов.

Суддя визнала це твердження міського голови Одеси неправдивими і зобов'язала його спростувати його не пізніше як через п'ять днів після набрання рішенням законної сили. Також мер Одеси має сплатити судовий збір у розмірі 1816 гривень та покрити витрати на експертизу у розмірі 13,6 тисячі гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах