В Одесі прибрали незаконне сміттєзвалище: де саме

Несанкціоноване сміттєзвалище.

Несанкціоноване сміттєзвалище. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
29 червня 10:00

В Одесі ліквідували несанкціоноване сміттєзвалище. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Йдеться про звалище будівельних і побутових відходів на перехресті вулиць Наливної та Четвертої Лінії в Пересипському районі міста.

В Одесі прибрали несанкціоноване сміттєзвалище.В Одесі прибрали несанкціоноване сміттєзвалище. Фото: t.me/odesacityofficial

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

З ділянки площею близько 300 квадратних метрів вивезли понад 200 кубічних метрів сміття.

В Одесі прибрали несанкціоноване сміттєзвалище.В Одесі прибрали несанкціоноване сміттєзвалище. Фото: t.me/odesacityofficial

Також тривають роботи з ліквідації стихійного сміттєзвалища в районі вулиці Левітана. Цей смітник із побутовими й будівельними відходами займає площу близько 0,3 гектара. Його виявили в січні поточного року.

Нагадаємо, нещодавно виявили незаконне сміттєзвалище у занедбаному кар'єрі поблизу села Маринівка Усатівської територіальної громади. Під час перевірки наприкінці травня на цій території побачили побутові відходи, відходи поліетилену та пластику.

Також ми повідомляли, що в Одесі планують збудувати сміттєпереробний завод. Це підприємство допоможе вирішити проблему відходів і забезпечити місто електроенергією.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах