У центрі Одеси чоловік перебігав дорогу та потрапив під авто

У центрі Одеси чоловік перебігав дорогу та потрапив під авто.

У центрі Одеси чоловік перебігав дорогу та потрапив під авто. Фото: od.npu.gov.ua

Події
02 липня 17:58

У вівторок, 2 липня, в обід, у центрі Одеси на вулиці Буніна чоловік перебігав дорогу та потрапив під авто. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Попередньо правоохоронці встановили, що 48-річний водій автомобіля Ford наїхав на 32-річного чоловіка, коли намагався пройти дорогу в невстановленому для цього місці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Потерпілого госпіталізували до медичного закладу попередньо з політравмою, а водія перевірили на стан сп'яніння – він був тверезим.

На місці події працювала слідчо-оперативна група з розслідування ДТП.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 286 Кримінального кодексу України, яким кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило тілесне ушкодження, що потерпів середній тяжкості.

У вівторок, 2 липня, в обід, у центрі Одеси на вулиці Буніна чоловік перебігав дорогу та потрапив під авто.У вівторок, 2 липня, в обід, у центрі Одеси на вулиці Буніна чоловік перебігав дорогу та потрапив під авто.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах