На Одещині після конфлікту з ТЦК забронювали 504 працівників швидкої допомоги

На Одещині після конфлікту з ТЦК забронювали 504 працівники швидкої допомоги.

На Одещині після конфлікту з ТЦК забронювали 504 працівники швидкої допомоги. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
03 липня 08:39

На Одещині після конфлікту з ТЦК узгодили список бронювання від мобілізації 504 працівників швидкої допомоги. Про це повідомляє пресслужба медустанови.

Після отримання цього наказу всі працівники, згідно з встановленою процедурою, повинні пройти погодження з Територіальним центром комплектування.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Висловлюємо слова вдячності керівництву Одеської обласної (військової) адміністрації Кіперу Олегу Олександровичу та першому заступнику Харлову Олександру Олександровичу за постійну увагу та сприяння вирішенню цього питання. Сподіваємося, що це сприятиме постійній роботі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської обласної ради та сприяння співробітників та кращої комплектації бригад працівниками", – зазначили у Центрі.

Зазначимо, що раніше в Одесі вибухнув черговий скандал через дії військкомів. Так, 11 червня медиків швидкої допомоги утримували у ТЦК – їхні колеги влаштували біля будівлі акцію протесту.

Нагадаємо, що лише за останні дев'ять місяців за різних обставин з Одеського обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф звільнилося понад 600 працівників. Через нестачу кадрів в Одесі щодня не виїжджає на маршрут 20 машин "швидкої". Депутати Одеської міської ради погодилися з тим, що вже досягнуто критичної межі. Якщо не будуть заброньовані ті, хто ще залишився у службі, то може статися так, що не буде кому приїхати на виклик. Тому депутати готують відповідне звернення та направлять його до відповідальних органів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах