В Одесі відвідувач ветклініки обматерив лікаря-ветерана війни, який не зміг підвестися (відео, оновлено)

В Одесі відвідувач ветклініки обматерив лікаря-ветерана війни, який не зміг підвестися.

В Одесі відвідувач ветклініки обматерив лікаря-ветерана війни, який не зміг підвестися. Фото: instagram.com/oleksa1981

Події
03 липня 14:35

В Одесі відвідувач ветклініки послав "на три літери" лікаря-ветерана війни Олексія Притулу, який не зміг стати і оглянути його собаку. Чоловік втратив кінцівки на фронті. Про це розповів сам лікар та попросив розповсюдити відео інциденту.

Інцидент стався сьогодні, 3 липня, о 10.28 під час звичайного робочого ранку Олексія в клініці "Айболіт". До кабінету лікаря-ветеринара увійшов чоловік у червоній футболці разом із білим пуделем.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Спочатку відвідувач не бачив, що Притула втратив обидві ноги через поранення, оскільки той сидів за робочим столом. Через кілька десятків секунд лікар повернувся до відвідувача, коли він спитав, чому лікар не встає оглянути собаку.

Так, після того, як відвідувач побачив інвалідність лікаря, він одразу втік із кабінету зі словами "Пішов тоді ти н**уй, п***р, бл**ь".

Це відео – у "ТОП несподіваних кінцівок". Це сталося сьогодні, під час мого звичайного робочого ранку. Я прошу вас активно поширювати це відео. Їм можна буде ілюструвати пости про підводні камені на шляху до повернення ветеранів з інвалідністю до роботи та звичайного життя.

Зі мною це, ну прямо, поодинокий випадок. Поки що. Але я чудово розумію, що подібна сволота навколо темрява.

Я розумію, що юридично притягнути до відповідальності цієї "людини" вкрай малоймовірно. Бо, нагадую, бути уй***м у нашій країні не протизаконно. Але нехай стане відомо. Я вже знаю його ім'я та все інше”, – сказано у повідомленні ветерана.

Зазначимо, що Олексій Притула – відомий в Одесі ветеринар – повернувся на роботу після служби у ЗСУ. Пройшовши реабілітацію після втрати ніг, він повернувся до своєї улюбленої роботи в клініку вже на протезах.

Наприкінці вересня 2022 року під час виконання бойового завдання на сході України, під час чергової евакуації бійців, внаслідок прильоту касетного снаряда отримав тяжкі поранення. Із собою Олексій узяв два турнікети і за допомогою хлопців з іншого підрозділу його вдалося евакуювати обстріл. Але в результаті боєць втратив ноги нижче колін.

5 червня 2022 року чоловіка мобілізували, він пішов служити добровольцем. Два місяці навчань – і далі у складі 25-ї десантно-штурмової бригади Олексій взявся до виконання своїх завдань. Після повернення до Донецької області він тимчасово отримав завдання працювати в евакуаційному медичному пункті. Майже кожен день у бойових умовах він рятував поранених, але під час одного з таких завдань снаряд прилетів йому прямо в ноги. Спочатку боєць потрапив до харківського військового шпиталю, а потім його перевезли до Києва. Олексій отримав протези від благодійного фонду та повернувся до роботи. Весь час поряд з Олексієм його родина – дружина та дочка.

Оновлено:

Олексій звернувся до поліції.

Оновлено:

Поліцейські склали стосовно чоловіка адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Свою провину він визнав і зараз вибачився перед потерпілим.

Вчинок розцінили як дрібне хуліганство. Йому загрожує штраф, громадські роботи чи адміністративний арешт.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах