Одесит, який обматерив ветерана на протезах, вибачився: що йому загрожує

Одесит, який обматерив ветерана на протезах, вибачився: що йому загрожує

Одесит, який обматерив ветерана на протезах, вибачився: що йому загрожує

Події
04 липня 08:20

Одесит Вадим, який образив ветеринара Олексія Притулу на протезах, вибачився перед ним на камеру та навіть пообіцяв стати волонтером. Відповідне відео у Facebook опублікував депутат Одеської міської ради Андрій Бабенко.

На кадрах можна побачити, як Вадим каже, що нібито не помітив, що ветеран був на протезах, а тому не міг підвестися, щоб оглянути його собаку. Свою поведінку він мотивував тим, що йому здалося, ніби ветеран якось не так із ним розмовляв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловік спробував пояснити, що коли ветеринар сидів за столом, то не було видно його протезів на обох ногах, до того ж він дуже нервував. При цьому сам лікар стверджував, що їх було видно. Але поцікавився у кривдника тим, а було б нормально грубо послати лікаря, якби мав обидві ноги.

"Я зайшов до вас у кабінет і мені здалося, що ви якось не так зі мною розмовляли. Мені дуже шкода, що так сталося. Я вам відверто, не на камеру говорю, Олексію, вибачте мені", – сказав чоловік.

Лікар вибачення не прийняв.

"Слов завжди буде мало: прощення лікар не прийняв, а ось винний вирішив стати волонтером, щоб спокутувати провину. Військовий написав заяву до поліції, одесит буде покараний відповідно до законодавства України", – написав депутат Бабенко.

У поліції заявили, що інцидент стався близько 10 години в одній із ветеринарних клінік у Київському районі Одеси. Правоохоронці приїхали на вказану адресу, де 38-річний потерпілий звернувся із заявою про притягнення до відповідальності відвідувача клініки.

Пізніше вдалося встановити особу правопорушника та місце його проживання. Ним виявився 43-річний городянин.

"Відвідувача ветеринарної клініки обурило, що лікар, оглядаючи його собаку, не міг підвестися з стільця і підійти до тварини ближче. Розлючений клієнт нецензурно висловився у бік ветеринара і залишив його кабінет", – сказано в повідомленні.

Поліцейські склали щодо нього адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Свою провину він визнав.

Нагадаємо, що в Одесі ветеринарного лікаря та ветерана ЗСУ Олексія Притулу "послав" на три літери відвідувач, коли дізнався, що лікар втратив обидві ноги. Інцидент стався у клініці "Айболіт". Чоловік у червоній футболці та з білим пуделем увійшов до кабінету Притули. Спочатку відвідувач не знав про травму лікаря, бо той сидів за столом. Коли чоловік спитав, чому лікар не встає оглянути собаку, Притула обернувся до нього, щоб показати, що у нього протези. Чоловік обдурив ветеринара і покинув приміщення.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олексій Притула (@oleksa1981)

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах