Хотів розібрати: підліток із Ізмаїльського району загинув через знайдений ним шахед

Хотів розібрати: підліток із Ізмаїльського району загинув через знайдений ним шахед.

Хотів розібрати: підліток із Ізмаїльського району загинув через знайдений ним шахед. Фото: od.npu.gov.ua

Події
04 липня 18:47

Загиблий 15-річний хлопчик із Ізмаїльського району Одеської області намагався розібрати бойовий снаряд "шахеда". Він знайшов невідомий предмет у лісополі.

За даними правоохоронців, мати підлітка фізично не постраждала.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"За даними слідчих, юнак приніс додому невідомий предмет, який знайшов у лісосмузі, і почав у дворі розбирати його. Предмет вибухнув і спровокував пожежу, внаслідок чого підліток загинув. Його мати, яка в цей момент перебувала в будинку, зазнала шоку, але не постраждала фізично", – йдеться у повідомленні.

У поліції додали, що пожежу загасили, на місці працювали слідчі та вибухотехніки. За фактом загибелі підлітка розпочали провадження за частиною першою статті 115 КК України із приміткою "нещасний випадок". Слідство продовжується.

У релізі поліція не уточнює, який саме предмет знайшов хлопець. Але в коментарі УНІАН правоохоронці повідомили, що попередньо встановлено, що вибухонебезпечний предмет підліток знайшов, коли купався в річці і це частина ударного дрону "Герань-2" (так росіяни називають іранські "Шахеди", – ред.).



Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах