Вночі Одеську область атакували безпілотниками: наслідки

Вночі Одеську область атакували безпілотниками: наслідки.

Вночі Одеську область атакували безпілотниками: наслідки. Фото: t.me/SJTF_Odes

Події
05 липня 09:29

Внаслідок падіння БпЛА сьогодні вночі, 5 липня, на Одещині пошкоджено асфальтне покриття дороги. Про це повідомляє пресслужба мерії Одеси.

Інформація про постраждалих не надходила.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що минулої ночі ворог продовжив терор атакував дронами-камікадзе типу Shahed131/136, які маневрували областями протягом п'яти годин. Як повідомляють Сили оборони Півдня, силами протиповітряної оборони знищено 17 дронів у небі над Одещиною, Миколаївщиною, Херсонщиною та Дніпропетровщиною.

У Повітряних силах України повідомили, що вночі та рано-вранці 5 липня в Україні збили 32 з 32 ворожих ударних БПЛА. Окупанти атакували Україну Shahed-131/136 із районів Курськ, Приморсько-Ахтарськ – РФ. Збивали "шахеди" у Миколаївській, Одеській, Херсонській, Дніпропетровській, Київській, Чернігівській та Черкаській областях.

В ОВА зазначили, що внаслідок вчорашньої ракетної атаки по Одеському району семеро людей, які отримали поранення, продовжують перебувати в лікарнях. З них дві людини у стані середнього ступеня тяжкості, четверо у тяжкому та одна жінка у вкрай тяжкому стані. Медики надають їм усю необхідну допомогу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах