Одесит відсудив у міської ради понад 140 тисяч гривень за пошкоджене авто: на нього впало дерево

Одесит відсудив у міської ради понад 140 тисяч гривень за пошкоджене авто: на нього впало дерево.

Одесит відсудив у міської ради понад 140 тисяч гривень за пошкоджене авто: на нього впало дерево. Фото ілюстративне: dp.dsns.gov.ua

Події
07 липня 15:27

Одеська міська рада виплатить майже 140 тисяч гривень власнику автомобіля, на який у вересні 2021 року впало сухе дерево. Судовий розгляд справи розтягнувся на два з половиною роки. Рішення ухвалив Одеський апеляційний суд. Про це йдеться у розпорядженні мера Одеси.

Міська влада має відшкодувати збитки, оскільки дерево росло на комунальній території, власником якої є територіальна громада міста.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що 29 вересня від сильного вітру на Фонтанській дорозі впало дерево і сильно пошкодило автомобіль BMW 320. У "Горзелентресті", і ЖКС заявили, що дерево не знаходилося на їхньому балансі. Тоді Приморський райсуд вирішив, що міська влада має виплатити власнику автомобіля компенсацію у розмірі 139,8 тисяч гривень. Мерія оскаржила це рішення, але апеляційний суд залишив його без змін.

Нагадаємо, що Одеська міська рада виплатить понад 450 тисяч гривень власнику автомобіля, на який у 2020 році впало сухе дерево.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах