Одесит відсудив у міської ради понад 450 тисяч гривень за пошкоджену деревом, що впало, автівку

Одесит відсудив у міської ради понад 450 тисяч гривень за пошкоджену деревом, що впало, автівку.

Одесит відсудив у міської ради понад 450 тисяч гривень за пошкоджену деревом, що впало, автівку. Фото: pravoconsult.com.ua

Події
19 серпня 2023 11:34

Одеська міська рада виплатить понад 450 тисяч гривень власнику автомобіля, на який у 2020 році впало сухе дерево. Відповідне рішення ухвалив Одеський апеляційний суд. Оскаржувати такі вимоги виконком не став.

Розпорядження про виділення коштів опублікували на сайті Одеської міської ради 14 серпня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Так, міськрада має виплатити 453 668 гривень власнику авто Citroen DS4, на який 5 червня 2020 року впало сухе дерево, коли той їхав вулицею Мельницька вздовж будинку №14.

При розгляді справи суд першої інстанції відмовив у задоволенні позову, проте апеляційний суд скасував це рішення та задовольнив позов. Міська влада має відшкодувати збитки, оскільки дерево росло на комунальній території, власником якої є територіальна громада міста.

Нагадаємо, у січні 2022 року після двох років судового позову Приморський район суд зобов'язав Одеську міську раду виплатити 87 тисяч гривень за автомобіль, на який влітку 2019 року впало дерево.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах