Ще одному військовому в Одесі підпалили авто

Ще одному військовому в Одесі підпалили авто.

Ще одному військовому в Одесі підпалили авто. На фото скріншот відео

Події
08 липня 16:30

Вночі на 8 липня в Хаджибеївському районі Одеси невідомі знову підпалили автомобіль, який належав військовослужбовцю. Про це повідомив сам військовий у соціальних мережах.

За даними користувачів соцмереж, випадок стався неподалік вулиці Профспілкової. Військовий, що живе поруч, записав відео, на якому показав наслідки пожежі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Авто підпалили військове. І це біля нашого будинку, друзі. Це бляха, звичайно. Ми прокинулися від вибуху. Не зрозуміли, що це було", – розповідає автор відео.

На відео видно, що автомобіль повністю вигорів капот і згоріли шини. Уламки лежать землі поруч із пошкодженим транспортом.

Зазначимо, що останнім часом в Одесі часто підпалюють машини військовослужбовців. До цього інциденту, 4 липня – мікроавтобус на вулиці Академіка Заболотного.

А в кінці червня СБУ затримала в Одесі двох чоловіків, які мали відпалювати авто українських військових на замовлення ФСБ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах