До Одеси вперше з початку вторгнення повернувся світовий лідер контейнерних перевезень

До Одеси вперше з початку вторгнення повернувся світовий лідер контейнерних перевезень.

До Одеси вперше з початку вторгнення повернувся світовий лідер контейнерних перевезень. Фото: wikipedia.org

Події
09 липня 11:03

У неділю, 7 липня, Одесу вперше з лютого 2022 повернувся світовий лідер контейнерних перевезень MSC. Про це повідомляє Marine Traffic.

Контейнеровоз Levante F одного зі світових лідерів Mediterranean Shipping Co. Судно Levante F під прапором Панами прибуло до "Контейнерного терміналу Одеса" компанії HHLA о 13:33 по Києву з грузинського порту Поті. Він розрахований на 700 контейнерів TEU.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Таким чином, запрацювала повноцінна лінія, що зв'язала турецький контейнерний хаб компанії – порт Текірдаг, грузинський Поті, болгарський Бургас, румунську Констанцу та Одесу.

Конкуренти MSC – компанії Maersk, Hapag-Lloyd, ZIM та інші, поки не наважилися відправляти свої спеціалізовані судна до портів Великої Одеси, задовольняючись перевезеннями малими контейнеровозами невеликих партій вантажів із Констанци.

Нагадаємо, що згідно з повідомленням Асоціації міжнародних експедиторів України, компанія скасувала заплановані на червень суднозаходи через необґрунтовані перевірки одеської митниці.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах