Вранці РФ знову атакувала ракетою Одеську область (оновлено)

Вранці РФ знову атакувала ракетою Одеську область.

Вранці РФ знову атакувала ракетою Одеську область. Фото ілюстративне: actual.today

Події
10 липня 10:57

Вранці в середу, 10 липня, в Одесі та області знову чув вибух під час повітряної тривоги в регіоні. Про це повідомляє кореспондент Vgorode.

Повітряна тривога в регіоні була оголошена о 10:35, а о 10:43 у місті було чути вибух. Про відбій повітряної тривоги повідомили о 10:55.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До цього, о 10.38, у Повітряних силах повідомили, що на Одеську область летить ракета. Спершу вона тримала курс на Чорноморськ, потім на Одесу. Мер Одеси Геннадій Труханов та голова Одеської ОВ Олег Кіпер попереджали про ракетну небезпеку та заклики городян та мешканців області перебувати у укриттях до відбою.

Оновлено:

Сили оборони Півдня повідомляють, що російські окупаційні війська атакували Одещину протирадіолокаційною ракетою Х-31П.

Нагадаємо, що сьогодні вдосвіта також була атакована портова інфраструктура Одеської області. Внаслідок активної протидії три ворожі ракети Х-59/Х-69 та три ударні БпЛА не досягли своїх цілей. Але двоє людей, охоронець та водій вантажівки, загинули. Ще одна людина, матрос, дістала поранення. Наразі постраждалий отримує всю необхідну допомогу у лікарні.

Пошкодження від уламків отримали складські приміщення, вантажний автотранспорт та цивільний теплохід. Через пошкодження судна стався витік рідини. Наслідки усуваються.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах