В Одесі відкрили перший центр рекрутингу української армії: навіщо він потрібний

В Одесі відкрили перший центр рекрутингу української армії: навіщо він потрібний.

В Одесі відкрили перший центр рекрутингу української армії: навіщо він потрібний. Фото: suspilne.media

Події
12 липня 17:58

В Одесі відкрили 27-й рекрутинговий центр української армії у центрі надання адмінпослуг на Косівській, 2Д. Тут не вручатимуть повістки, а персональна інформація до ТЦК не передається. Про це повідомив уповноважений представник МОУ з питань рекрутингу Олексій Бежевець в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Отримати послугу центру можуть чоловіки та жінки віком від 18 до 60 років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рекрутингові центри надають інформаційно-консультативні послуги та допомогу вступу до конкретної військової частини. Кількість добровольців зростає і центри допомагають людям знайти своє місце в армії. Кожну людину супроводжують на всіх етапах – від консультації до підписання контракту.

"Це можливість допомогти людям працювати, оформитися та знайти конкретну військову частину на певну посаду", – додав чиновник.

За словами представника МОУ, на сьогоднішній день вже понад 10 тисяч людей звернулися до рекрутингових центрів за консультаціями. Понад три тисячі людей перебувають у процесі підбору вакансії, а близько тисячі людей уже оформилися, служать чи навчаються.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах