Фітнес-тренер, який бажав смерті військовому в Одесі, служитиме у Третій штурмовій

Фітнес-тренер, який бажав смерті військовому в Одесі, служитиме у Третій штурмовій.

Фітнес-тренер, який бажав смерті військовому в Одесі, служитиме у Третій штурмовій. На фото скріншот відео зі сторінки Дем'яна Ганула

Події
13 липня 09:44

Фітнес-тренер з Одеси, який образив військового та побажав йому смерті, вирушив на фронт проходити службу у Третій штурмовій. Про це повідомив громадський активіст та волонтер Дем'ян Ганул, який у день конфлікту і забрав його до ТЦК.

На місці чоловіку вручили повістку на мобілізацію. Тренер пройшов ВЛК і за його результатами був направлений до 154-ї бригади, звідки і були військові, яких він ображав. Однак там із ним служити не захотіли і тому його перенаправили до Третьої штурмової бригади.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Хлопці пообіцяли провести з ним роботу, вони знають, як це робити, я впевнений. Тому хочу попередити всіх, хто захоче ображати військових - цього не треба робити. Тому що буде відповідна реакція не лише від здорового суспільства, а й від військового керівництва країни" і самих військових", – резюмував Дем'ян Ганул.

Нагадаємо, що і нцидент стався 6 липня у спорт-залі на вулиці Дальницькій. До мережі потрапило відео того, як тренер матерів військових та бажав смерті всім захисникам України. Після інциденту до нього зайшов Дем'ян Ганул, і той опинився з розбитим носом. У результаті фітнес-тренера забрали для перевірки даних.

А військовослужбовці, у яких виник конфлікт із тренером одеського фітнес-клубу, виявилися співробітниками ТЦК, які прийшли до спортзали для оповіщення населення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах