В Одесі чоловік заявив, що під час комендантської години його побили поліцейські

В Одесі чоловік заявив, що під час комендантської години його побили поліцейські.

В Одесі чоловік заявив, що під час комендантської години його побили поліцейські. На фото скріншот відео

Події
13 липня 19:32

В Одесі чоловік поскаржився на те, що його побили поліцейські, коли він попався їм після комендантської години. У соцмережах поширюється відео, на якому чоловік демонструє свої травми та звинувачує одеських поліцейських у побитті.

За його словами, він попався поліції на пляжі. Після цього поліцейські заштовхали його в авто та відвезли до ТЦК. Дорогою, за його словами, його били, душили та зламали щелепу. У ТЦК, за його словами, його не тримали, оскільки у розшуку він не перебуває, звідти його забрала швидка допомога. У лікарні зробили рентген, який підтвердив перелом нижньої щелепи. Також зафіксували інші ушкодження.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Що кажуть у поліції

Щодо ситуації, яка шириться телеграм-каналами про порушника комендантської години на одному з пляжів в Одесі, повідомляють  наступне:

"Правомірність дій правоохоронців перевіряється співробітниками управління головної інспекції ГУНП в Одеській області та Державного бюро розслідувань в рамках розпочатих ними службового та досудового розслідувань", – прокоментували у пресслужбі Нацполіції.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах