Під час гри підпалив сіно: в Одеській області від термічних опіків загинув 10-річний хлопчик

Приміщення після пожежі.

Приміщення після пожежі. Фото: od.npu.gov.ua

Події
20 липня 19:05

Пообіді, в суботу, 20 липня, у селі Мирнопілля Болградського району Одеської області від термічних опіків помер 10-річний хлопчик. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією правоохоронців, дитина гралася у гаражі та підпалила сіно, що сушилося у приміщенні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Надихавшися чадного газу, хлопчик утратив свідомість, а через пожежу зазнав близько 40% опіків тіла. У момент, коли це сталося, батьки малолітнього перебували на роботі, а його 17-річний брат, хоча й був удома, спав. Хлопчик помер до приїзду швидкої допомоги.

Гараж, в якому сталася пожежа.Гараж, в якому сталася пожежа. Фото: od.npu.gov.ua

За даними правоохоронців, родина загиблого перебуває на обліку служби у справах дітей, як така, що опинилася у складних життєвих обставинах.

Наразі вирішують питання щодо внесення відомостей про цю подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом умисного вбивства малолітньої дитини (пункт другий частини другої статті 115 Кримінального кодексу України) із приміткою "нещасний випадок" і встановлюють повні обставини трагедії.

Нагадаємо, у п'ятницю, 19 липня, в Одесі загинула 13-річна дівчинка. Дитина разом зі своєю подругою малювала стріт-арт на стінах закинутого санаторного комплексу. Перебуваючи на висоті між чотирнадцятим і п'ятнадцятим поверхами, вона зробила крок назад і впала у проміжок між сходами.

Також ми повідомляли, що в Одеській області вночі в суботу, 20 липня, під час пожежі в житловому будинку загинув чоловік. Його тіло під час гасіння вогню виявили рятувальники.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах