Із грозами та шквалами: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Ромашки під дощем.

Ромашки під дощем. Фото ілюстративне: vokrug-knig.livejournal.com

Події
21 липня 14:54

На тижні з 22 по 26 липня в Одесі очікується переважно мінливо хмарна погода. У деякі дні пройдуть дощі. Температура повітря вище за позначку +33 °С протягом найближчих днів не підніматиметься.

Про це повідомили в Гідрометцентрі Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Попередження про небезпечні метеорологічні явища

Протягом доби в понеділок, 22 липня, очікується гроза, під час якої шквал становиме 15–18 метрів за секунду. Удень в області місцями навіть пройде град. Синоптики попереджають, що в регіоні будуть небезпечні метеорологічні явища I (жовтого) рівня небезпечності.

Попередження про пожежну небезпеку

У період з 22 по 24 липня збережеться надзвичайна (V класу), місцями середня (ІІІ класу) та висока (ІV класу) пожежна небезпека.

Погода 22 липня

В Одеській області й Одесі буде мінлива хмарність. Очікуються короткочасний дощ і гроза. Уночі в області дощ місцями буде значний, а вдень подекуди випаде град. Вітер дутиме з північного заходу зі швидкістю 7–12 метрів за секунду, однак під час шквалу його пориви сягатимуть 15–18 метрів за секунду. Температура повітря вночі в області опуститься до +18–23 °С, а в місті +21–23 °С. Удень за містом потеплішає до +28–32 °С, а в Одесі – до +28–30 °С. Видимість на автошляхах області буде добра.

Погода 23–24 липня

Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Швидкість північно-західного вітру становитиме 7–12 метрів за секунду. Температура вночі +18–23 °С, а вдень +28–33 °С.

Погода 25–26 липня

Місцями короткочасний дощ. Температура вночі становитиме +18–23 °С, а вдень повітря прогріється до +28–33 °С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах