В Одеській області легковик на смерть збив шестирічного хлопчика

ДТП.

ДТП. Фото: ГУНП в Одеській області

Події
25 липня 21:15

У четвер, 25 липня, близько 14:00 в Ізмаїльському районі Одеської області сталася ДТП, унаслідок якої загинула малолітня дитина. У селі Орлівка Одеської області 37-річна водійка легковика ВАЗ на високій швидкості наїхала на шестирічного хлопчика, який вибіг на дорогу.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Унаслідок ДТП маленький постраждалий зазнав несумісних із життям травм. Дитина померла в лікарні. Винуватиця аварії не постраждала. Її перевірять на стан алкогольного сп'яніння.

На місці ДТП працюють поліцейські. Наразі вирішують питання щодо внесення відомостей про цю аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого (частина друга статті 286 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, нещодавно в Одесі сталася ДТП за участю маршрутки та фури. Водієві рейсового автобусу під час руху стало зле. Через це він не впорався з керуванням і врізався у запарковану вантажівку з напівпричепом. Унаслідок аварії постраждали 12 пасажирів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах