В Одесі сталася чергова сутичка із представниками військкомату: як прокоментували інцидент у ТЦК

Скандал із ТЦК.

Скандал із ТЦК. Фото: скриншот відео

Події
03 серпня 23:50

У суботу, 3 серпня, в Одесі на вулиці Пироговській цивільні побилися із представниками ТЦК. Відео із сутичкою опублікувала низка місцевих Telegram-каналів.

Інцидент вже прокоментували в Одеському обласному ТЦК та СП.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За словами військових, на територію Приморського районного ТЦК та СП незаконно проникли невідомі люди та вивели військовозобов’язаного громадянина, який перебував на території центру для уточнення військово-облікових даних та проходження військово-лікарської комісії.

"Працівники територіального центру та військовослужбовці роти охорони діяли у суворій відповідності до чинного законодавства, перешкоджаючи незаконному залишенню території військовозобов’язаним", – йдеться в повідомленні ТЦК.

Також військові додали, що представники ТЦК та СП як складова частина ЗСУ "діють виключно в межах чинного законодавства та нормативних документів, дотримуючись високих стандартів відповідальності та дисципліни".

Нагадаємо, напередодні в Одесі затримали 42-річну жінку та 43-річного чоловіка, які влаштували сутичку із представниками ТЦК та патрульними на вулиці Софіївській. На порушників склали адміністративні протоколи.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах